De kantine is te huur voor verenigingen

De gemeente heeft toestemming verleend aan IJsvereniging Hamar om de kantine aan verenigingen te verhuren. Hierbij heeft de gemeente een aantal voorwaarden gesteld met het doel om overlast voor omwonenden te voorkomen.

Samengevat zijn de gestelde voorwaarden:
  • Alleen gebruik door verenigingen voor verenigingsactiviteiten is toegestaan.
  • Verhuur aan particulieren voor feestjes en partijen is niet toegestaan.
  • Alle regels voor veilig gebruik dienen opgevolgd te worden.
  • Geen gebruik maken van elektronisch versterkte muziek. Zingen door een koor is wel toegestaan.
  • Ramen en deuren gesloten houden vanwege mogelijke geluidsoverlast.
  • Alleen de ingang aan de achterkant naar de berging gebruiken.
  • Het terras niet betreden. Alleen het terrein bij de ingang gebruiken.
  • Vanaf 23:00 uur dient het terrein verlaten te zijn.
Indien U ruimte zoekt voor de activiteiten van uw vereniging dan kunt u contact opnemen met de beheerder van de kantine (zie Bestuur). Dan kunnen de beschikbaarheid, de prijs en de gebruiksvoorwaarden samen doorgenomen worden zodat er aan weerszijden duidelijk is wat de afspraken precies zijn.

De kantine mag dus alleen gebruikt worden voor activiteiten van verenigingen. Als voorbeeld kan dat een koor, een kaartclub of een toneelvereniging zijn.